Klanttevredenheidswinnaar

praatpaal 63924

Je hebt het vast al gehoord of gezien: sinds 1 juli 2017 zijn alle 3.300 gele praatpalen langs de Nederlandse wegen uitgeschakeld en voorzien van speciale ‘buiten werking’-hoezen. Het praatpaalboek is gesloten. Hoe nu verder? Lees hier de 5 tips van Rijkswaterstaat.

vakantie 1788022

Ben je nog op vakantie of ben je al weer thuis? Je hebt vast mooie foto’s gemaakt. Laat hier je mooiste, leukste, grappigste vakantiefoto zien en vertel je verhaal bij deze foto. De enige voorwaarde is dat je auto er bij op staat. Ga naar onze Facebookpagina en plaats daar je mooiste vakantie foto. We zijn benieuwd. De leukste foto krijgt een gratis wintercheck. Met jouw toestemming plaatsen we de foto op onze website en Facebookpagina.

Online edition WiFi

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven, daarom maakt Opel een Wi-Fi hotspot van je auto. Met een krachtige 4G Wi-Fi hotspot extra sterke OnStar dakantenne heb je altijd een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord voor wel 7 apparaten, vrijwel overal in Europa. Je medepassagiers zullen het ook fantastisch vinden!

nieuw logo en slogan Opel

Opel introduceert een nieuwe merkslogan: ‘De toekomst is voor iedereen’. De nieuwe slogan benadrukt de belofte van het merk: Opel democratiseert technologie van de toekomst en maakt die voor iedereen toegankelijk. Deze filosofie zit diep geworteld in de geschiedenis van Opel. Tegelijkertijd introduceert Opel een opgefrist merklogo en een nieuwe Insignia-campagne met Jürgen Klopp, waarin Opel voor het eerst de nieuwe merkslogan én het nieuwe merklogo gebruikt.

Lees meer: Opel presenteert nieuwe slogan en opgefrist logo

APK Zomercheck FBCarrousel 2 Animatie

Moet je Opel nog APK gekeurd worden voor je op vakantie gaat? Maak dan nu een afspraak en wij geven je de ZomerCheck er gratis bij. Voor maar € 19,- wordt je auto APK gekeurd en helemaal nagelopen op alles waarvan je wilt dat het, zeker in de zomer, in orde is.

Top