Klanttevredenheidswinnaar

TalentCrew 1290x374px

Het tekort aan automonteurs op de arbeidsmarkt en dus in de werkplaatsen is ons niet ontgaan. Daarom heeft Opel Nederland een droomvacature gecreëerd om dit probleem onder de aandacht te brengen. Naast het tekort op de arbeidsmarkt, vragen we natuurlijk ook aandacht voor het 'exciting' aspect van het vak én van Opel! Hiervoor zetten wij de samenwerking met rallycoureur Timo van der Marel op een ludieke manier in.

Studenten die een MBO-opleiding binnen de autotechniek volgen, worden uitgedaagd voor een droomvacature. 

Ben jij MBO-student autotechniek. Schrijf je dan in t/m 21 december 2018 op . Bij je aanmelding vertel je wat jouw motivitatie waarom jij mee moet naar de WK-rally in Monte Carlo om deel uit te maken van het team van Tim van der Marel. Uit alle aanmeldingen worden 5 studenten uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens dit spannende evenement word je uitgedaagd om jezelf te bewijzen, door 5 uitdagende proeven op het gebied van communicatie, stressbestendigheid, teamwork, fysieke gesteldheid en improvisatietechniek. 

Degene die tijdens deze dag het beste presteert, wint de droomstage naar Monte Carlo en zal ook daadwerklijk 4 dagen deel uitmaken van het Rally-team van Timo van der Marel.

Meer weten: bekijk hier de video  

Top