Klanttevredenheidswinnaar

pand frans vos

DUIVEN – Autobedrijf Frans Vos is sinds 1 januari 2017 de enige Opel dealer in de Liemers. Door het sluiten van Bleekstein in Zevenaar moeten Opel-rijders die daar klant waren, op zoek naar een andere garage voor het onderhoud van hun auto.

Frans Vos is het oudste garagebedrijf in Duiven. Met meer dan 93 jaar ervaring een bekend gezicht in de branche. Dit familiebedrijf is van opa, op vader, op zoon en dochter overgegaan en wordt nu geleid door Frans Vos en Anne Evers-Vos. Met hun gemotiveerde team staan zij voor service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Of u nu komt voor onderhoud, reparatie, APK of een bandenwissel, u bent altijd van harte welkom. ‘Wij betreuren de sluiting van Bleekstein en realiseren ons dat het voor de klanten van Bleekstein vervelend is dat ze op zoek moeten naar een andere garage voor onderhoud van hun Opel. Maak gerust een afspraak om kennis te maken met ons bedrijf. Dan kunt u ervaren wat ons team bedoelt met service, kwaliteit en klantvriendelijkheid,’ aldus Anne.

U bent bij Frans Vos ook aan het juiste adres voor originele Opel-onderdelen. Onze collega Edo Preusterink adviseert u graag welk onderdeel voor u de juiste keuze is. 

Ook voor andere merken 
Frans: ‘Wij zijn weliswaar Opel-dealer, maar we doen ook het onderhoud van alle andere merken auto’s. Iedere klant, zowel Opel- als niet Opel-rijder krijgt één jaar gratis pechhulp bij een inspectie- of grote onderhoudsbeurt. Maak wel vooraf even een afspraak. Dat voorkomt lang wachten.

Top