Klanttevredenheidswinnaar

Opel Dubbelcheck

Het kopen van een tweedehands auto bij een particulier kan best spannend zijn. Daarom heeft Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel laat checken door de Opel Experts, nog voordat u ‘m koopt. Lees verder hoe het werkt.

 

Het kopen van een tweedehands auto bij een particulier kan best spannend zijn. U wilt zeker weten dat de auto helemaal in orde is en er geen verborgen gebreken zijn.

Daarom heeft Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door de experts, nog voordat u ‘m koopt. U plant gewoon een dubbelcheck in als u gaat proefrijden met de auto die u op het oog heeft. Zo bent u dubbel zo zeker van uw aankoop.

Hoe werkt de Opel Dubbelcheck?

 1. U maakt telefonisch een afspraak via 088 376 7887 voor een gratis Dubbelcheck bij de Opel dealer bij u in de buurt
 2. U gaat proefrijden met de auto die u op het oog heeft en brengt de Opel op het afgesproken tijdstip naar de Opel werkplaats
 3. Tijdens de check kunt u meekijken zodat de bevindingen direct met u besproken kunnen worden. De bevindingen worden u ook via email toegestuurd.
 4. De Opel Dubbelcheck is gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. U bent van harte welkom met elk Opel model, ongeacht bouwjaar of kilometerstand

Wat wordt er gecontroleerd tijdens de Opel Dubbelcheck:

 1. Visuele check: waarbij er gekeken wordt naar de eerste indruk van de Opel. Hierbij worden onder andere de verlichting, het gevoel in de koppeling en rempedaal nagekeken.
 2. Huidige conditie van de tweedehands Opel: maakt de auto bijgeluiden, zijn de vloeistoffen op niveau en werkt de accu naar behoren?
 3. Controle van het bandenprofiel en de bandenspanning.
 4. Check op schade aan de carrosserie.
 5. Controle op de brug: zijn er eventuele roest en lekkages zichtbaar?
 6. Remmencheck: hier worden de remslangen en remleidingen nagekeken.
 7. Als laatste worden diverse controlepunten bekeken zoals het brandstofsysteem, motorkoeling en het luchtfilter.

De Opel Dubbelcheck laat alleen de resultaten zien van een visuele inspectie. Om de noodzaak van eventuele reparaties vast te stellen, kan verdere controle noodzakelijk zijn. Dit is een vrijblijvend advies, enkel voor consumenten.
Bel 0316-261262 voor een afspraak.

Top