Klanttevredenheidswinnaar

Opel FlexFix

De tijd om er met de fiets op uit te trekken, is weer aangebroken. Fietsen meenemen op de auto en vanaf een ander punt vertrekken dan van huis, biedt nieuwe ervaringen. Ook als u geen Opel rijdt, kunnen wij u adviseren met de juiste fietsdrager. Kom langs in Duiven. Wij helpen u graag.

Gepatenteerd systeem leverbaar op diverse Opel-modellen

Het is weer de tijd van het jaar om eropuit te gaan met de fiets. Fietsen meenemen met de auto voor een tochtje verder van huis is kinderspel met Opel FlexFix, de geïntegreerde fietsendrager die beschikbaar is voor de Opel Zafira, de Mokka X, de Corsa en de ADAM. Opels gepatenteerde systeem is er al vanaf € 595,-.

Hoogtepunt van gebruiksgemak
Anders dan de gebruikelijke fietsendragers is Opel FlexFix geïntegreerd in de achterbumper en altijd gebruiksklaar. En toch zit hij niet in de weg als hij niet wordt gebruikt. Het systeem is eenvoudig in en uit de achterbumper te schuiven. Er zijn geen hulpstukken of gereedschappen nodig. En als de fietsen op de plaats van bestemming zijn, verdwijnt de drager vrijwel onzichtbaar in slechts enkele seconden weer in de bumper.

Een ander belangrijk pluspunt van Opel FlexFix is de ergonomie. Hij bevindt zich niet hoog boven de grond en is dus gemakkelijk te beladen – prettig voor de rug. De plaatsing achter de auto biedt ook meer stabiliteit dan een beladen fietsendrager op het dak – vooral in het geval van een noodstop of aanrijding.

FlexFix voor vier modellen
De Opel FlexFix-fietsendrager is er voor de Zafira, de Mokka X, de Corsa en de ADAM.

De Zafira kan met de optionele uitbreidingsset tot wel vier fietsen (maximaal 80 kg totaal) dragen. Door dit hogere draaggewicht in vergelijking met een reguliere fietsendrager kan, naar gelang het gewicht, het FlexFix systeem ook 1 of 2 elektrische fietsen dragen. De bagageruimte blijft vrij voor bagage en is gewoon toegankelijk, ook als er vier fietsen op de drager zijn gemonteerd. De FlexFix-fietsendrager kan namelijk worden gekanteld als de achterklep moet worden geopend (behalve op Corsa). Het FlexFix-systeem voor de Zafira kost € 795,- en de uitbreidingsset voor twee extra fietsen kost € 284,-.

FlexFix voor de Mokka X is leverbaar vanaf € 795,- en kan een fiets met een gewicht tot 30 kg dragen. De uitbreidingsset voor nog twee fietsen van 30 kg per stuk kost € 316,-. FlexFix voor de Corsa is berekend op twee fietsen van 20 kg per stuk en is verkrijgbaar voor € 595,-. Ook voor de Opel ADAM is er een FlexFix-fietsendrager. Die kan een fiets van 30 kg dragen of – met de uitbreidingsset – twee fietsen met een gewicht van 20 kg per stuk. De drager kost € 795,- en de uitbreidingsset € 267,-.

Top