Klanttevredenheidswinnaar

Opel OnStar

Opel OnStar is een doorslaand succes. Vanaf nu zijn er twee nieuwe diensten aan Opel OnStar toegevoegd: uw persoonlijk assistent helpt u met het boeken van een hotelkamer (via Booking.com) of helpt bij het vinden van een vrije parkeerplaats (via Parkopedia). Wilt u weten of Opel OnStar ook voor uw Opel beschikbaar is? Bel ons 0316-261262.

Vind een vrije parkeerplaats of boek een hotelkamer

De persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar is een doorslaand succes. Vijftig procent van de nieuw verkochte Opels in Europa is voorzien van OnStar. Het systeem biedt diensten als Automatic Crash Response, Vehicle Diagnostics, Stolen Vehicle Assistance en een 4G-LTE Wi-Fi Hotspot1 voor uitstekende connectiviteit onderweg. Opel introduceert nu twee nieuwe diensten voor Opel OnStar: uw persoonlijke assistent kan helpen met het boeken van een hotelkamer2 of helpen bij het vinden van een vrije parkeerplaats3.

“De nieuwe diensten van Opel OnStar, zoals hulp bij het boeken van hotelkamers en vinden van parkeerplaatsen, resulteert in een prettiger gevoel onderweg”, zegt Opel Chief Marketing Officer, Tina Müller. “Een druk op de knop volstaat om een OnStar-adviseur aan de lijn te krijgen. Geen computer, maar een écht persoon.”

Todd Gaffner, topman van Opel OnStar in Europa: “Samenwerkingen zoals die met Booking.com en Parkopedia verhogen de toegevoegde waarde van onze persoonlijke connectiviteits- en service-assistent. In het belang van onze klanten blijven we de diensten van Opel OnStar uitbreiden met zulke nieuwe partners.”

Bestuurders van een Opel met OnStar kunnen eenvoudig onderweg een hotelkamer boeken. Met de blauwe knop in de auto is contact te leggen met een OnStar-adviseur. U kunt de adviseur verzoeken een hotelkamer in de gewenste prijsklasse te zoeken en de locatie van het hotel te delen. Het boeken van een hotelkamer gebeurt via Booking.com: een bedrijf dat al twee decennia actief is in de hotelindustrie.

De tweede nieuwe dienst van OnStar biedt hulp bij het vinden van een vrije parkeerplaats. De OnStar-adviseur stuurt direct de locatie van een vrije parkeerplaats naar het navigatiesysteem. Dit gebeurt via parkeerserviceprovider Parkopedia.

Top