WEB Opel GrandlandX

De avontuurlijke, stoere Opel Grandland X is geschikt voor de actieve lifestyle van tegenwoordig. Met zijn typische off-roadtrekjes, een hoge zitpositie en uitstekend uitzicht, biedt deze auto ook nog ruimte voor vijf personen en hun bagage.

De avontuurlijke Opel Grandland X is geschikt voor de actieve lifestyle van tegenwoordig. De Grandland X heeft typische off-roadtrekjes, een hoge zitpositie en uitstekend uitzicht, een gemakkelijke instap en ruimte voor vijf personen en hun bagage. Deze nieuwkomer combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel.

Krachtig uiterlijk met elegante lijnen
Om de sportieve kant van de Grandland X te benadrukken, trokken de designers de verchroomde lijn vanuit het Opel-logo op de grille door naar de dubbele LED-blades in de koplampen. Daardoor oogt de Grandland X extra breed en stabiel. Dat wordt versterkt door de kenmerkende plooi over het midden van de motorkap en de wielen met een diameter tot 19 inch.

Heldere, intuïtieve bediening, hoogwaardig interieur
Het uitstekende zicht dankzij de hoge zitpositie is kenmerkend voor crossovers. De inzittenden voorin genieten van extra comfort met de optionele AGR-gecertificeerde stoelen. Het infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en overzichtelijk vormgegeven met weinig knoppen. Voor optimaal gebruiksgemak is het beeldscherm van het infotainmentsysteem hoog in het dashboard geplaatst, met een omlijsting die de vingers aangename steun biedt bij de bediening

Onder de display bevinden zich in de middenconsole van boven naar beneden in overzichtelijke rijen de bediening van het infotainment, de klimaatregeling en de onderstelprogramma’s – onder meer tractiecontrole.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Opel Grandland X, maak dan een afspraak.

Top