Klanttevredenheidswinnaar

Trendy kerst accessoires voor de échte Opel-liefhebbers.

originele Opel kerstcadeaus16

Dit jaar geen stress voor het vinden van de juiste kerstcadeaus. Trendy Opel-merchandising zoals de Little ADAM trapauto, ADAM kerstversiering, Opel kalender met Grumpy Cat & Georgia May Jagger, rijvaardigheidstrainingen maken de (uitgebreide) keuze heel gemakkelijk. En wie winkelt in de Opel shop, kan zichzelf ook direct een kerst-hebbedingetje cadeau doen!

De leukste cadeaus voor jong en oud

Jonge kinderen zullen enorm blij zijn met de Little ADAM Motorsport Edition. De loopauto-versie van de kleine, geel-zwarte, snelle rakker maakt het huis, de tuin en de speelplaats tot een circuit – en een rijbewijs is niet eens nodig!

Volwassen maak je heel blij met een reisje naar Opels Test Center in Dudenhofen of naar de legendarische ‘Groene Hel’, de Nürburgring. Een waardebon op de Opel drivers training-site voor een Opel-rijtraining onder de kerstboom stuwt in elk geval het adrenalinegehalte op.

De OPC Compact- en OPC Performance-rijtrainingen zijn ideale cadeaus voor autosportliefhebbers. Heel exclusief is de speciale Racing Training op de Nürburgring Nordschleife. Maar beginners worden ook heel gelukkig met de ADAM Rookie Training. Ook de wintertraining met vierwielaandrijving in Oostenrijk is heel nuttig, zeker voor de wintermaanden.

Ontvanger is blij, anders dan Grumpy Cat

Voor de Opel-kalender 2017 heeft sterfotografe Ellen von Unwerth de mooiste Opel modellen in de schijnwerpers gezet. Behalve de schoonheden van Opel, gingen ook 2 iconen op de foto: supermodel Georgia May Jagger en Grumpy Cat, de wereldberoemde chagrijnig kijkende kat. Zoals verwacht, werd de kat niet blij van al het gedoe, maar wie met Kerst de in beperkte oplage verkrijgbare Opel-kalender cadeau krijgt, is dat vast wél.

Dit is nog maar een greep uit het aanbod. Laat je verrassen door het ruime aanbod voor jong en oud. Klik hier voor de Opel Collection website en het shoppen kan beginnen!

Top