Klanttevredenheidswinnaar

TalentCrew 1290x374px

Het tekort aan automonteurs op de arbeidsmarkt en dus in de werkplaatsen is ons niet ontgaan. Daarom heeft Opel Nederland een droomvacature gecreëerd om dit probleem onder de aandacht te brengen. Naast het tekort op de arbeidsmarkt, vragen we natuurlijk ook aandacht voor het 'exciting' aspect van het vak én van Opel! Hiervoor zetten wij de samenwerking met rallycoureur Timo van der Marel op een ludieke manier in.

Studenten die een MBO-opleiding binnen de autotechniek volgen, worden uitgedaagd voor een droomvacature. 

Ben jij MBO-student autotechniek. Schrijf je dan in t/m 21 december 2018 op . Bij je aanmelding vertel je wat jouw motivitatie waarom jij mee moet naar de WK-rally in Monte Carlo om deel uit te maken van het team van Tim van der Marel. Uit alle aanmeldingen worden 5 studenten uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens dit spannende evenement word je uitgedaagd om jezelf te bewijzen, door 5 uitdagende proeven op het gebied van communicatie, stressbestendigheid, teamwork, fysieke gesteldheid en improvisatietechniek. 

Degene die tijdens deze dag het beste presteert, wint de droomstage naar Monte Carlo en zal ook daadwerklijk 4 dagen deel uitmaken van het Rally-team van Timo van der Marel.

Meer weten: bekijk hier de video  

KL Bandenopslag

Wist je dat je meer brandstof verbruikt als je met te hoge buitentemperaturen door blijft rijden met winterbanden. Ook slijten winterbanden harder bij warm weer, terwijl zomerbanden juist beter presteren bij een temperatuur boven de 7 graden. Reden te meer om nu je winterbanden om te wisselen voor de zomerbanden. Heb je een nieuwe set zomerbanden nodig? Wij adviseren je graag wat voor jouw auto de beste optie is. Bel nu voor een afspraak 0316-261262.

klanttevredenheids award 2018

Het is ons weer gelukt. Ook in 2017 hebben onze klanten onze service en reparaties als uitstekend beoordeeld. Hiervoor hebben we vandaag, 27 maart 2018, uit handen van Johan Claassen, Algemeen Directeur bij Opel Nederland de Opel Klanttevredenheid Award 2017 ontvangen. Dit is een fantastische waardering voor ons complete team. Dank aan alle klanten voor hun beoordeling. Wij gaan ook in 2018 weer voor een tevreden klant.

KL2 Airco check 2017

In de winter wordt de airco minder gebruikt. Nu is dé tijd om je airco te laten checken zodat je, als het echt warm wordt, niet zit weg te smelten in een hete auto. 
Maak nu een afspraak voor de airco-check, bel 0316-261262. Zo voorkom je niet alleen onvoldoende koeling maar ook een nare lucht in je auto. Laat de zomer maar komen. 

Top