oliepijl verversen

Tegenwoordig geven auto's zelf aan als het peil van een vloeistof te laag is in de auto. Toch is het goed om dit ook zelf regelmatig te controleren. Maar hoe controleert u de vloeistoffen van uw auto?

Bij Opel staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw Opel in optimale conditie blijft. Daarom introduceert Opel als eerste automerk van Nederland een service vlog. Middels korte video's geeft automonteur Wesley antwoord op de meest gestelde service vragen. Denk aan vragen zoals ‘Hoe controleer ik de vloeistoffen van mijn auto?', 'Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?’ of ‘Hoe weet ik of mijn remmen in orde zijn?

Opel geeft antwoord: Hoe controleer ik de vloeistoffen van mijn auto?

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed.

In de volgende video legt Wesley op een eenvoudige manier uit hoe u de vloeistof van uw Opel kunt controleren. Heeft u toch vragen over de olie-en/of koelvloeistof van uw auto? Maak dan een afspraak met de Opel dealer. De Opel dealer kent uw Opel namelijk als geen ander en is dan ook de perfecte partner om dit verder vakkundig te controleren.

Zo gaat u altijd met een goed gevoel de weg op. Sterk Staaltje Opel!

{youtube}EdQBXTida0o{/youtube}

Top