Goede ruitenwissers, het verschil is duidelijk zichtbaar. Wist u dat 20% van de verkeersongevallen veroorzaakt wordt door slecht zicht? Goed werkende ruitenwissers zijn dus onmisbaar en zelfs van levensbelang bij regenachtig weer. 

Tijdig uw ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers vormen een essentieel veiligheidsonderdeel voor u, uw passagiers en voor andere weggebruikers. Een vuile, ondoorzichtige voorruit vermindert de zichtbaarheid voor de bestuurder aanzienlijk. Tijdig uw ruitenwissers laten vervangen is dan ook zeer belangrijk. Tijdens de herfstperiode kunt rekenen op zware weersomstandigheden en is daarom hét ideale moment om de ruitenwissers van uw auto te vervangen.

Laat uw ruitenwissers vakkundig controleren

Bij Frans Vos staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw auto in optimale conditie blijft. Heeft u vragen over de staat van de ruitenwissers of zijn ze aan vervanging toe? Maak dan een afspraak. Wij controleren de staat van de ruitenwissers vakkundig en kunnen deze, indien nodig, vervangen. Wij bieden u ruitenwissers op maat voor een scherpe prijs. Zo gaat u altijd met een veilig gevoel de weg op.

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Bel ons voor een afspraak 0316-261 262.

Top